+31 6 10 29 93 51
·
info@tomorealestate.nl
·
Ma - Vr 09:00-17:00
Neem contact op

Istrië

Het schiereiland Istrië ligt in het noordwesten van Kroatië, tegen Slovenië aan en tegenover Venetië. Het is dunbevolkt met ongeveer 210.000 inwoners en staat bekend bij toeristen uit heel Europa, maar met name uit Duitsland, Oostenrijk, Italie en Slovenie. Zij genieten van de warme, zonnige zomers, de vele buitenactiviteiten, natuur, rustige omgeving, overheerlijke gastronomie en al het andere dat Istrië te bieden heeft. Het binnenland van Istrië is uitgestrekt en heuvelachtig. Hier vindt u vele familierestaurants met lokale gerechten en vaak prachtige zonsondergangen. De kust is plat en heeft ideale stranden om verfrissing te zoeken in de Adriatische zee!
Inwoners210.000
KM kust140 kilometer
m2... m2

De kracht van Istrië is onder andere de ligging. Dit is de reden voor de populariteit bij met name Oostenrijkers en Duitsers. Uit Nederland bent u binnen 14 uur in Istrië. Daarnaast is de kwaliteit van het leven hoog in Istrië. Huisbezitters hebben vaak (grote) stukken grond in bezit. Maar ook de productie van eigen bodem is uniek en kwalitatief. 

Wist u bijvoorbeeld dat Istrië door het internationale blad Flos Olei voor de 5e keer op rij is uitgeroepen tot de meest kwalitatieve olijfregio ter wereld!?

Waarom is Istrië zo interessant?

Genieten van de Kroatische zon, slenteren door historische steden of de sprookjesachtige Brijuni eilanden verkennen. Dat kan allemaal tijdens een vakantie in Istrië. Dit schiereiland ligt in het noordwesten van Kroatië. Het is een geliefde bestemming vanwege zijn veelzijdigheid. Zo kun je in de badplaats Medulin een stralende strandvakantie vieren op het Bijeca-strand en in Poreč Byzantijnse bouwwerken als de Eufrasiuskerk spotten.

  • Estate Planning
  • Business and Corporate Law
  • Contract Law
  • Real Estate Law

Wij bevelen aan

1. Planning The Case

Up to 45% of a merchant’s budget is spent on commissions charge

2. Evaluate Situation

These apps run on a custom built blockchain, an enormously powerful shared global infrastructure.

3. File The Case To The Court

Samsa was a travelling salesman – and above it there hung a picture that he had recently cut out of an illustrated.

4. Gather More Information

These apps run on a custom built blockchain, an enormously powerful shared global infrastructure that can move value.

Result

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text by the name of Lorem Ipsum decided to leave for the far World of Grammar. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas.

Wij helpen graag!

Heeft u een vraag over vastgoed in Kroatië en kunt u het antwoord niet terugvinden op onze website? Neem gerust contact met ons op

Bell : +31 6 10 29 93 51

info@tomorealestate.nl Ma – Vr 09:00-17:00

FAQ